måndag 21 oktober 2013

Sköna Helg!!

Helgen passerade i ett nafs. Denna helg var det min lediga helg. Lördags morgon spenderades i badhuset med Ella och simskolan. Medan hon gjorde det passade jag på och surfade efter recept till tårta. Samma dag på eftermiddagen hade vi släktkalas för Ella och Nelly som hade fyllt år i veckan. Efter en liten stund hamnade jag inne på mytaste.nu och regnbågstårtan fast denna gången i rosa nyanser. Oj vad sugen jag blev på att göra den. Lite stressigt blev det men jag hann. 


Den är jätte fin att titta på. Bottnarna var lite kompakta vilket dem skulle vara men nästa gång kör jag på vanliga. Kommer definitivt att göra om den.

Barnen fick många fina paket. Det byggdes en hel del lego friends här hemma. 

Nu blir det sängen har en tuff vecka framför mig. 


3 kommentarer:

  1. Ni har ett otroligt vackert kök och jag är superförtjust i det svarta kaklet! Har blivit så pass inspirerad att jag kommer att köra på nåt liknande i vårt nya kök, har spanat in ett mattsvart kakel som påminner om det ni har ;) Är dock lite fundersam på om det är för känsligt - rädd för att det suger i sig flott och blir fläckigt. Men är inte intresserad av nån glansig variant. Skulle vara tacksam om du kunde berätta om ni haft några problem med kaklet (är ert helt matt?), om ni behandlat det på nåt sätt eller om det bara är att tuta och köra ;)
    Hälsningar från Vasa, Finland

    SvaraRadera
  2. Tack fina du! Vårt kakel är matt dock inte helt slät, Finns lite struktur. Vi är super nöjda med det. Jätte lätt att rengöra och det fastnar knappt något smuts/fett på det. Vi köpte vårt på Bauhaus.

    SvaraRadera