torsdag 16 januari 2014

Det här med allrum



Hej på er!
 
 
Ännu en fri dag. Jobbar helgen då  har jag mina lediga dagar i veckan istället. Ibland känns det skönt att vara ledig i veckorna för då kan man uträtta ärande utan att behöva stå i kö eller trängas bland folk. I förmiddags hade vi besök utav vår vän Frida och hennes lilla Lova.
Nu ska vi snart hämta stora syster från skolan och sedan åka hem till svärmor, barnens farmor. Nu är hon riktigt poppis då hon har införskaffat en ödla som framförallt Ella önskat sig. Jag är inte så förtjust i den sort djur därför får den husera där hemma.
 
Det här med allrum, barnens tv rum. Har hållit på och fixat uppe på ovanvåningen hur länge som helst. Får liksom inte till det. Nu har i alla fall taklampan F/LY från Kartell kommit på plats. Fegade ur och körde på en likadan som på nedervången. Nya kuddar i mer pastell färger är på gång men när det kommer till tv möbel så har det låst sig helt.
Från början var jag inne på Bestå fast den låga modellen då vi har sneväggar. Får helt enkelt fundera vidare. Blir nog bäst så.
 
 
Nu ska jag ut i kylan igen och hämta stora syster.
 
 
 

 

2 kommentarer: